Zoeken naar aanleggen

 
aanleggen
Conjugaison de aanleggen conjugaison néerlandaise le conjugueur de bab.la.
Autres langues disponibles. Conjugaison de aanleggen conjugaison néerlandaise. neerlandais Conjugaison de aanleggen. onvoltooid verleden tijd. Conjugaison du verbe aanleggen. onvoltooid tegenwoordige tijd ott. voltooid tegenwoordige tijd vtt. onvoltooid verleden tijd ovt. voltooid verleden tijd vvt. onvoltooid tegenwoordige toekomende tijd ottt.
Terras aanleggen met terrastegels.
Je terras moet goed vlak liggen en het mag geen oneffenheden, kuilen of hobbels hebben. Een terras vlak aanleggen is niet hetzelfde als een terras waterpas leggen. Als het terras waterpas ligt, blijft er water op staan na sproeien of regen.
Aanleggen 11 definities Encyclo.
Gevonden op http//www.houtwal.be/vakjargon/_vaktaal_index.htm.: aan de kade vastmaken vb: alle schepen moeten aanleggen aan deze steiger. de thermometer aanleggen in het lichaam aanbrengen. het met iemand aanleggen een verhouding met hem of haar beginnen. het erop aanleggen proberen het voor elkaar te krijgen.
Oprit, parking of tuinpad aanleggen met grind.
Oprit, parking of tuinpad aanleggen met grind. Als u een oprit, tuinpad, parking o.i.d. gaat aanleggen met grind, hou dan rekening met de belasting van deze oppervlakte. Een zwaardere belasting betreft ook vaak een andere aanleg, waar u rekening mee moet houden leest u hieronder.
Toelating aanleggen geveltuin stad Mortsel.
Home / E-Loket / Producten / T / Toelating aanleggen geveltuin. Toelating aanleggen geveltuin. Een geveltuin is een smalle groenstrook aan de straatkant, onmiddellijk tegen de gevel van je woning. In een geveltuin kan je klimplanten, struiken of eenjarige planten zetten.
De of het aanleggen? Welk lidwoord.
Mooi of mooie aanleggen. Groot of grote aanleggen. Half of halve aanleggen. Grappig of grappige aanleggen. Leeg of lege aanleggen. leuk of leuke aanleggen. Vet of vette aanleggen. Snel of snelle aanleggen. Wit of witte aanleggen. Klein of kleine aanleggen.
Oprit, parking of tuinpad aanleggen met grind.
Oprit, parking of tuinpad aanleggen met grind. Als u een oprit, tuinpad, parking o.i.d. gaat aanleggen met grind, hou dan rekening met de belasting van deze oppervlakte. Een zwaardere belasting betreft ook vaak een andere aanleg, waar u rekening mee moet houden leest u hieronder.
Groendak aanleggen Aquaplan.
Bovendien kan je een groendak eenvoudig zelf aanleggen. Repareren van blazen en scheuren in roofing. Een groendak heeft veel voordelen: het isoleert prima, is goed voor het milieu en helpt bij je waterbeheer. Bovendien kan je een groendak eenvoudig zelf aanleggen.
Je baby correct aanleggen Medela.
Een deskundige zal tevens controleren of je baby een te korte tongriem heeft of andere aandoeningen die het aanleggen lastiger maken. Sophie, moeder van één kind, uit het Verenigd Koninkrijk, zegt: Mijn" beste tip is om het aanleggen van je baby door een borstvoedingsdeskundige te laten controleren, voordat je het ziekenhuis verlaat.
Geveltuin aanvragen Gemeente Kruibeke.
Als je een geveltuin wil aanleggen en je neemt daarbij een deel van het voetpad in, dan heb je een toelating nodig van het college van burgemeester en schepenen. REGLEMENTERING VAN TOEPASSING IN DE GEMEENTE KRUIBEKE. De maximum breedte van de geveltuin is 40 cm, afboording inbegrepen.
aanleggen Nederlands definitie, grammatica, uitspraak, synoniemen en voorbeelden Glosbe.
In de loop van de maand januari zullen de vakbondsorganisaties aan elke onderneming een brief sturen, waarin het aantal aangeslotenen in de onderneming wordt vermeld, met het oog op het aanleggen van een provisie voor de door hen te betalen bedragen.

Contacteer ons