Resultaten voor massage

 
massage
Kinesio Massage Darphin. account icon. account_v2 icon. bag icon. bag_v2 icon. caret-down icon. caret-left icon. caret-right icon. caret-up icon. cart_icon icon. checkbox-checked icon. checkbox icon. circle-caret-left icon. circle-caret-right icon. close
Houd me op de hoogte. Deze massage met een olie helpt de huid te ontlasten door in te werken op de lymfecirculatie, die in tegenstelling tot het bloedsysteem geen pomp" heeft om het te activeren. Deze pompmassage helpt bij het verwijderen van onzuiverheden.
Alle soorten gel en olie voor een ontspannende massage PharmaMarket.
Met een heerlijke massage voel je je even in de zevende hemel. Kies voor een massageolie of gel die het beste aansluit bij jouw behoeften en geniet van een ontspannende massage! Relaxerend, opwarmend, verkoelend Maak je keuze uit het ruime gamma van PharmaMarket!
Wellness Sauna Resort Molenhoeve Massages.
De massage omvat ook een gelaat en hoofdhuidmassage. Honingmassage 75 min 75. Het volledige lichaam wordt gemasseerd met olie op basis van Acaciahoning. Als extra verzorging wordt er een warmtepakking aangebracht op de rug, dit zorgt voor een diepe hydratatie van de huid. Daarnaast krijgt u een extra hydraterend masker. Mediteraanse kaarsenmassage 75 min 80. Heerlijk ontspannend en verzorgend voor de huid. U kan zelf kiezen uit onze verschillende Mediteraanse geuren: Lavendel, Citrus. Fleur De Sel therapie 75 min 80. Lichaamsbehandeling met scrubzout Fleur de Sel uit Mallorca. Het scrubzout dient niet afgenomen te worden maar lost op tijdens een lichaamsmassage met aangepaste producten waaronder een olie met Baobab en wortelextracten. Een behandeling die gedurende heel het jaar past maar ook zeer effectief is tijdens gewichtsveranderingen. Van den Nestlaan 132 2520 Broechem Tel: 32 3/475.10.90 Fax: 32 3/485.63.34 Email: info@molenhoeve.com. Wellness Resort gelegen nabij Antwerpen, Ranst en Lier. Met tal van ontspanningsmogelijkheden als sauna's, jacuzzi, zwembaden, stoombad., Ontvang onze nieuwsbrief. 2020 Wellness Sauna Resort Molenhoeve All Rights Reserved.
Lichaamsbehandelingen Massages Les Thermes de Spa.
Ze stimuleren de bloedsomloop en de werking van de inwendige organen. De massageoliën van het SULTANE DE SABA gamma laten u reizen in een universum waar al uw zintuigen aangesproken worden. MASSAGE ONDER EEN REGENGORDIJN. Cold Stones Massage. Athletics nutri onspannende massage.
Ayurvedische massages: eeuwenoude wijsheid Boventoon.
De Ayurvedische massage is er een belangrijk onderdeel van. Een echte Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie, dewelke een zeer kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Diepe ritmische bewegingen. Typisch voor de Ayurvedische massage, zijn de grote bewegingen die de diverse lichaamsdelen met elkaar verbinden.
Massage Wikipedia.
3 Massage bij ziektes en klachten. 4 Soorten massage. 4.1 Ayurvedische massage. 4.2 Cosmetische massage. 4.4 Hot stone massage. 4.5 Herbalanceringsmassage Massage bij mensen met kanker. 4.6 Indiase hoofdmassage. 4.7 Integratieve massage. 4.8 Kum nye massage. 4.18 Tantrische massage. 4.19 Thaise massage.
Energetische massage CVO Focus.
Ons centrum Focus Inschrijven Lesuren Kalender E-learning ELO, onze e-learning omgeving Mijn CVO Evaluatie en examens Inschrijvingsgeld en kosten Centrumreglement Vlaams opleidingsverlof VOV Opleidingscheques KMO-portefeuille Extra voordelen premies Goedkope en gratis software Studie en trajectbegeleiding Vrijstelling op basis van EVK en EVC Studeren met een functiebeperking of bijzonder statuut Dienstverlening Veiligheid. ELO / e-learning omgeving Mijn CVO. Home Beauty wellness Specialisaties en Wellness Energetische massage. Beauty wellness Specialisaties en Wellness. Beschrijving Uurrooster Voorkennis Kostprijs Evaluatie Inschrijven. Ca2 Lichaamsmassage 80 lestijden. Tijdens deze cursus leer je de holistische lichaamsmassage gecombineerd met energetische shiatsu technieken. We voeren de massages uit met zelfgemaakte aromatische olie die aangepast worden aan de klachten. Onze theoretische basis is de oosterse 5-elementenleer die een mooie structuur en inzicht in energetisch werken biedt. Deze cursus is een prachtige aanvulling op de relaxatie en cosmetische massagecursussen. Een energetische lichaamsdiagnose uitvoeren. Lichaamsmassage met essentiële olie. Stoelmassage van nek en schouders. Basisbeginselen van acupressuur. Reflexologie en shiatsutechnieken. Een behandelingsschema opstellen. Maken van badolie, badzout, massageolie, pakking. Stages vallen tijdens de lesuren. Ze maken deel uit van de opleiding en worden ook geëvalueerd.
Wat is een energetische massage? Energetische massage.
Wat is een energetische massage? Energetische therapie is een gegeven dat reeds van in het begin van de mensheid wordt toegepast. Er zijn echter weinig mensen die het werkingsprincipe kennen. Ik krijg vaak de vraag wat is een energetische massage eigenlijk.
Antwerp Thai Massage Authentieke Thaise massage Antwerpen.
De voetreflexologie behandeling is uitermate geschikt voor klachten als migraine, vermoeidheid, stress, mentale spanningen, hoofdpijn en. Antwerp Thai Massage. De voordelen van Aromatherapie massage. Antwerp Thai Massage. Hoe zorgt een Thaise massage voor minder stress? Antwerp Thai Massage. Top 5 Gezonde Voordelen Van Een Thaise Massage. Antwerp Thai Massage. Zo Haal Je Het Beste Uit Je Massage. Bekijk alle berichten Bekijk alle berichten. In ons salon bieden wij jou een Thaise relaxerende sfeer aan in het centrum van Antwerpen.
nooz.be Unieke massage voor 3.
Meer nog: met de Dark Eye-ervaring verlengen we de massage zodat je heerlijk in je eigen privé massage ruimte samen kan nagenieten. Via een intakegesprek achterhalen we al je voorkeuren: de geur van essentiële oliën, de intensiteit van de massage, de muziek, Dit maakt de massage tot een unieke totaalervaring met al je zintuigen, volledig volgens jouw wens.
Massages Ham A Priori Massages: ontspanningsmassage, massage promoties.
Zowel ontspannend als therapeutisch. Bij A Priori massages kan u sinds begin 2015 terecht voor een ruim aanbod aan massages, zowel therapeutische massages als ontspanningsmassages. Irina volgde haar opleidingen aan de Wellness Academie te Hasselt. Daarnaast volgde ze continu bijscholing op het vlak van massages en ontspanningstechnieken. Ze is ook erkend lid van de Belgische Massage Federatie.

Contacteer ons