Op zoek naar app?

 
app
Android-apps op Google Play.
Binnenkort op Google Play. Ride Out Heroes. De Multi-Class Battle Royale mobiel spel. BINNENKORT OP PLAY. Pechka Visual Novel, Story Game, Adventure Game. MazM Story Games, Interactive Drama Adventure. Historisch verhaal, oorlogsverhaaldrama MazM's' Visual Novel, War Story Text Game! BINNENKORT OP PLAY. Family Farm Adventure. Century Games Pte. Bouw je tropische bloemenboerderij opnieuw op en ga op wilde verkenningstochten! BINNENKORT OP PLAY. Blizzard Entertainment, Inc. Een gloednieuwe, doordringende Diablo actie-RPG-ervaring binnen handbereik. BINNENKORT OP PLAY. Een rijke RPG en leuke overleving game in een post-apocalyptische wereld. BINNENKORT OP PLAY. Crash Bandicoot: On the Run! Bosses, battle runs classic wumping op mobiel! BINNENKORT OP PLAY. Magicabin: Home Design Magic Life. Ontwerp je huis met magie. Registreer u vooraf om GRATIS een uniek cadeau te ontvangen! BINNENKORT OP PLAY. Pre-registreer voor 1.500 Crystals bij lancering! BINNENKORT OP PLAY. Argo's' Choice: Visual novel, noir adventure story. Buff Studio Story Games, Calm Games. Noir visueel nieuw verhaalspel. BINNENKORT OP PLAY. Your Choice, Your Story, Storypick Pre-register now enjoy various stories! BINNENKORT OP PLAY. Populaire apps en games.
OLVG lanceert corona-app: Je kunt nu zelf de symptomen checken Amsterdam AD.nl. Weer. AD logo. AD logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. AD logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Pl
De OLVG coronacheck-app wordt gretig gebruikt. Na ruim één dag is de app al door zesduizend Amsterdammers geraadpleegd. Het ziekenhuis wil de gegevens van de app, die via www.olvgcoronacheck.nl kan worden gedownload, ook gebruiken om onderzoek te doen naar de symptomen en het verloop van de ziekte.
App Ben. Facebook. Twitter. Instagram. YouTube. arrow. Betaling en levering. Call. Mask. Shopping cart. Chat. search. Community. customer. expand_less. expand_more. extraaansluiten. facebook. instagram. mobile. new. notifications. Nummberbehoud. order. se
De ouder houdt de controle over het abonnement. De ouder heeft namelijk ook inzicht in het verbruik van het kind, in zijn eigen Ben app. Ook kan alleen de ouder in zijn eigen Ben app iets wijzigen of kopen voor het kind.
Download desktop en mobiele apps Microsoft Teams.
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Abonnementen en prijzen. Op afstand werken. Leren op afstand. Apps en workflows.
Apps.
Je hebt de keuze uit apps voor iOS en Android of kunt gebruikmaken van de browserversie. Let op: alleen voor tablets. Download de app. Let op: alleen voor tablets. Download de app. Start Presenter 10. Presenter 10-app in Prowise Central.
De Albert Heijn App Albert Heijn.
Het gemak van de AH app. Met de Albert Heijn app heb je alle voordelen bij de hand en wordt boodschappen doen nóg makkelijker. Nieuw: Spaar AH to go deals vanaf nu gewoon in de AH app. Spaar mee voor gratis producten bij de AH to go.
Kan corona-app OLVG worden opgeschaald? Zorgvisie.
Na één dag waren er al vijfduizend aanmeldingen. Daan Dohmen, ondernemer en ontwikkelaar van de app, legt uit hoe dat zo snel kan en wat andere ziekenhuizen hieraan kunnen hebben. De app is in de basis schaalbaar naar heel Nederland.
Mijn Eetmeter: app en online Voedingscentrum.
Daarin krijg je te zien hoeveel jij al eet volgens de Schijf van Vijf en krijg je tips hoe je gezonder kunt kiezen. Link met de app Kies ik Gezond? Gebruikers van onze Kies ik Gezond-app kunnen producten vanuit die app favoriet maken in Mijn Eetmeter.
Zetelverdeler KCWJ app Kenniscentrum Wetgeving en Juridische zaken.
Als u in de app stores zoekt op de term zetelverdeler, dan verschijnt de app. De app is gemaakt voor een telefoon, maar als u de app wilt installeren op bijvoorbeeld een iPad, dan is dat ook mogelijk. De app store van de iPad toont standaard de apps, die zijn gemaakt voor een iPad.
De Univé App: speciaal voor uw verzekeringen.
De hulpdienst wordt dan automatisch binnen 35 minuten naar uw locatie gestuurd. Vragen over de Univé App? Lees eerst de antwoorden op veelgestelde vragen over de Univé App. Ontwikkeling van de Univé App. De Univé App is volop in ontwikkeling.
Gratis EHBO-app voor hulp bij veelvoorkomende situaties Rode Kruis Nederland.
Heeft iemand hulp nodig? De app is voor iedereen die snel wil weten hoe je eerste hulp verleent. Je krijgt instructies over hoe te handelen in meer dan tachtig veelvoorkomende EHBO-situaties. De app bevat ook gesproken instructies voor bij bewusteloosheid, hevige bloeding en ernstige verslikking.

Contacteer ons