Zoeken naar app

 
app
NU.nl website en apps NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Account avatar. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Account avatar. Pijltje beneden. Huidige weersituatie. Pijltje rechts. Huidige verkeerssituatie. Pijltje rechts. B
0 live live wedstrijden Als je feedback hebt, of vragen of suggesties hebt om deze app te verbeteren, laat het ons weten via mobielsupport@nu.nl, via de feedback functie in de app, of via de hashtag nieuwnu. Je feedback is belangrijk voor ons, en de app blijven we continu verder ontwikkelen en verbeteren.
IKEA Apps IKEA.
Altijd je IKEA Family account bij de hand. Bekijk alle aanbiedingen en speciale acties. Let op: de services bestellen ophalen en express delivery zijn nog niet beschikbaar in de IKEA App. Meer handige IKEA Apps. IKEA Home smart app. Maak je huis smart.
Android-apps op Google Play.
Ontwerp en bouw een bloeiende winkel in dit tycoonsimulatie-avontuur! Bouw en bestuur je eigen stad en zie hoe hij tot leven komt. Sweet Blast: Cookie Land. Combineer kleurrijke blokken met Charlie in dit schattige en ontspannende blokschietspel! Hungry Shark Evolution. Evolve the ultimate predator! Snake Breakout: Fun PvP Battle Arcade Racespellen. Kooapps Games Fun Word and Brain Puzzle Games. Tik om te Halen! Speel Eindeloze, Verslavende PvE Racegevechten vs Vechtslangen! 8 Ball Pool. Speel s werelds 1 poolspel. Online Soccer Manager OSM 20/21 Voetbalspel. Train en coach je favoriete voetbalclub in dit gratis voetbalmanagerspel! Star Trek Timelines. Kapitein, Take Command van uw schip! Aanbevolen voor jou. Messenger: gratis sms'en' en videobellen. Gratis groepschat met video, videobellen, spraakoproepen en sms-berichten. Op de hoogte blijven van je vrienden is nu sneller dan ooit. Deel het moment! Dichter bij de mensen en dingen waarvan je houdt. Deze versie van Facebook gebruikt minder data en werkt bij elke signaalsterkte. Messenger Lite: Gratis bellen en chatten. Een snellere versie van Messenger die in alle netwerkomstandigheden werkt. imo gratis video oproepen. Gratis videobellen en berichten sturen naar je vrienden en familie! Jouw prikbord voor creatieve ideeën en inspiratie voor het dagelijks leven. Populaire apps en games.
Download desktop en mobiele apps Microsoft Teams.
Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Abonnementen en prijzen. Op afstand werken. Leren op afstand. Apps en workflows.
App Store Apple NL.
De redacteuren van de App Store stellen allerlei thematische lijsten samen met de meest interessante games en apps. Game en App van de dag. Elke dag opnieuw kiezen onze redacteuren één game en één app die je niet mag missen.
Service contact BeterDichtbij.
Download de BeterDichtbij app in de Google Play Store of de Apple App Store. Open de BeterDichtbij app, bekijk de Gebruikersvoorwaarden en ga akkoord. Klik op de groene knop Starten. Beantwoord de vragen om uw veilige registratie compleet te maken.
Schiphol Schiphol app.
Te doen op Schiphol. Bagageregels en checks. Parkeren op Schiphol. Affiliate programma Parking. Alle Schiphol websites. Royal Schiphol Group. Werken bij Schiphol. Werken op Schiphol. Adverteren op Schiphol. Bedrijven op Schiphol. Jij en Schiphol. Projecten op Schiphol. Download de Schiphol app.
Gratis EHBO-app voor hulp bij veelvoorkomende situaties Rode Kruis Nederland.
Heeft iemand hulp nodig? De app is voor iedereen die snel wilt weten hoe je eerste hulp verleent. Je krijgt instructies over hoe te handelen in meer dan tachtig veelvoorkomende EHBO-situaties. De app bevat ook gesproken instructies voor bij bewusteloosheid, hevige bloeding en ernstige verslikking.
App kan tonen of je iemand met coronavirus tegenkwam Bright.
De app zit nog in een vroeg prototype-stadium. Zo krijg je nu nog niet te zien of je het pad van een besmet persoon kruiste en kan je ook als besmet persoon nog niet aangeven of je wilt delen dat je besmet bent.
albelli apps voor iPhone, iPad en Android.
Je kunt via de app alle albelli fotoproducten bestellen. Zo kun je de app gebruiken om een fotoboek of een kalender te maken, maar ook om fotoafdrukken mee te bestellen. Je mooiste foto hang je natuurlijk aan de muur als wanddecoratie.
Wat is app? SeniorWeb.
Een toepassing of programma. App is de afkorting van applicatie, deze afkorting wordt vooral met betrekking tot de tablet en smartphone gebruikt. App of applicatie houdt alle software in die op de computer, tablet of smartphone draait met uitzondering van het besturingssysteem.

Contacteer ons